Forslag til Drikkeleker i et Utdrikningslag

Forslag til Drikkeleker i et Utdrikningslag

 

Tips til Drikkeleker i Utdrikningslag

Tilføyelse av drikkeleker til utdrikningsfesten kan gi en ekstra gnist til feiringen. Disse morsomme og sosiale spillene og spørsmål er en flott måte å bryte isen på, skape minner og få alle til å føle seg inkludert i festlighetene. 

Enten det er gjennom klassiske spill og quiz som "Jeg har aldri", eller mer spesifikke bryllupsrelaterte spill som "Bridal Bingo" eller "Who Knows the Bride Best?", er det utallige muligheter for å tilpasse spillene til brudens personlighet og interessene hennes.

Topp 5 Drikkeleker til Utdrikningslaget 

Vi har samlet 5 av de artigste drikkelekene, som de fleste muligens har hørt om eller som flere har opplevd. Ulike varianter med kleine spørsmål til utdrikningslaget eller morsomme spørsmål. 

  • "Mr. & Mrs"
  • "Gjett hva brudgommen har svart"
  • "Hvor godt kjenner du bruden?"
  • "Would She Rather"
  • "Bridal Bingo"

 

"Mr. & Mrs" drikkelek

Dette spillet er nok mest kjent fra selve bryllupet hvor bruden eller brudgommen tar opp hverandres sko for å avgi svar på hvem av dem som egner seg best til spørsmålet. 

I "Mr. & Mrs" drikkelek, skal brudgommen svare på en rekke spørsmål på forhånd, og brudgommens svar blir holdt hemmelig frem til festen. Spørsmålene dreier seg om hvem av disse to som har tendenser til, eller gjør ting. Svaralternativene er derfor enten Mr. eller Mrs. 

Under utdrikningslaget får bruden presentert spørsmålene, og hun må selv svare på de samme spørsmålene som brudgommen har svart på. Deretter blir brudgommens faktiske svar avslørt, og hvis bruden ikke har samme svar, må hun ta en slurk som straff.

Spørsmålene kan variere fra morsomme og latterlige til mer personlige og sentimentale:

  • Hvem av dem som hadde mest sannsynlig kommet unna med å ha drept noen
  • Hvem er mest sannsynlig rutta til å tappe et kredittkort
  • Hvem av dem krangler mest
  • Hvem av dem er mest needy.

Trenger du inspirasjon til spørsmål?
Se våre 
digitale E-kort til print for spørsmål for denne drikkeleken. 
- Mr & Mrs - 20 morsomme spørsmål

"Gjett hva Brudgommen har svart" drikkelek

Det vil være morsomt å se om brudgommen virkelig kjenner bruden så godt som han tror! Vi har lagd morsomme spørsmål som du kan inkludere for denne leken. 

Eksempler

  • Hva er brudens rareste uvane?
  • Hvilken matrett vil bruden spise til frokost, lunsj og middag hvis hun kunne?

Trenger du inspirasjon til spørsmål?
Se våre digitale E-kort til print for spørsmål for denne drikkeleken. 
- Gjett hva brudgommen har svart - 10 morsomme spørsmål
- Gjett hva brudgommen har svart - 10 kleine spørsmål

 

"Hvor godt kjenner du bruden" drikkelek

Bridemaidsene blir utfordret til å svare på en rekke spørsmål om bruden, fra hennes favorittfilm til hennes verste uvane. Hver gang en bridemaid svarer feil, må de ta en slurk som straff. Dette spillet legger til litt konkurranse og moro i feiringen, samtidig som det gir en flott mulighet til å lære mer om bruden og knytte bånd med de andre gjestene.

Trenger du inspirasjon til spørsmål?
Se våre digitale E-kort til print for spørsmål for denne drikkeleken. 
- Hvor godt kjenner du bruden - 20 hyggelige spørsmål om bruden

"Would She Rather" drikkelek

Denne drikkeleken er ganske lik den forrige med "Hvor godt kjenner du bruden?", men her er det ikke åpne svaralternativer, og deltakerne må forholde seg til svaralternativene som er tilgjengelig. I "Would She Rather" skal bridemaidsene sette ring rundt det svaret de tror bruden ville ha valgt i ulike scenarier og situasjoner.

Hver gang en bridemaid gjetter feil, må de ta en slurk som straff. Dette spillet legger til litt konkurranse og moro i feiringen, samtidig som det gir en flott mulighet til å lære mer om bruden og hennes preferanser.

Absolutt en aktivitet å anbefale for store utdrikningslag hvor kanskje ikke alle kjenner bruden likegodt. 

Trenger du inspirasjon til spørsmål?
Se våre digitale E-kort til print for spørsmål for denne drikkeleken. 
- She would rather - 20 hyggelige spørsmål om bruden
- She would rather - 10 kleine spørsmål om bruden

"Bridal Bingo" drikkelek

Bridal Bingo er en morsom variant av det klassiske bingospillet som er tilpasset brudens utdrikningsfest. I denne drikkeleken blir bingobrettene erstattet med skjemaer som har bryllupsrelaterte ord eller bilder i rutene, og gjestene blir oppfordret til å markere av disse elementene når de opplever dem under utdrikningsfesten.

Spillet fungerer vanligvis slik:

  1. Før festen begynner, forberedes Bridal Bingo-skjemaer med en rekke bryllupsrelaterte ord eller bilder plassert tilfeldig i rutene. Disse ordene eller bildene kan inkludere ting som "brudekjole", "kyss", "toast", "brudebukett", "toast", osv.

  2. Under utdrikningsfesten får gjestene utdelt hvert sitt Bridal Bingo-skjema og en markør, for eksempel en penn eller en liten brikke til å markere av rutene.

  3. Gjestene holder øye med festen og markerer av på skjemaene sine når de ser eller opplever de bryllupsrelaterte elementene som er oppført på skjemaet.

  4. Når en gjest har klart å markere av en hel rad (vannrett, loddrett eller diagonalt), roper de ut "Bingo!" og vinner en premie.

I drikkevarianten av Bridal Bingo blir spillet enda morsommere ved at hver gang en gjest klarer å markere av en hel rad, må bruden eller den som ropte ut "Bingo!" ta en liten drikke som belønning. Dette legger til en ekstra dose moro og spenning til spillet og oppmuntrer gjestene til å følge nøye med på festen for å få bingo og vinne en premie.

Bridal Bingo i drikkelekform er en flott måte å inkludere bruden og gjestene i morsom og interaktiv underholdning under utdrikningsfesten, samtidig som det skaper en avslappet og festlig atmosfære.

 

Vår ultimate guide til et Utdrikningslag

Enten det er å organisere morsomme drikkeleker, velge den perfekte destinasjonen eller finne kreative temaer og dekorasjoner, har vi den ultimate guiden til utdrikningslagplanleggingen! Med våre ekspertråd og inspirerende ideer kan du være sikker på at brudens spesielle dag blir uforglemmelig og full av latter, glede og minner som varer livet ut. La oss hjelpe deg med å gjøre planleggingen enkel og stressfri, slik at du kan fokusere på å skape en utdrikningsfest som bruden vil elske og huske for alltid.

Gå til den ultimate guiden her

Tilbake til bloggen