8 Morsomme Leker til Utdrikningslaget til Bruden

8 Morsomme Leker til Utdrikningslaget til Bruden

Tips til morsomme leker til utdrikningslaget

Utdrikningslag er en tid for glede, feiring, og litt godartet rampelys på brudens bekostning. Det er den siste festen før de tar steget inn i ekteskapet, og hva er vel bedre enn en fest fylt med latter, vennskap, og uforglemmelige øyeblikk? Å planlegge den perfekte festen krever kreativitet, organisasjon og en dash av originalitet. Her er noen morsomme leker for å gjøre utdrikningslaget til en suksess.

Vi har samlet noen morsomme leker som til utdrikningslaget:

  • "Gjett hva brudgommen har svart" - Tid for avsløring
  • "Dirty Charades" - mimelek av kleine ord
  • "I Spy" - Utdrikningslaget i bilder
  • "Scavenger Hunt" - morsomme aktiviteter under hele festen
  • "Advice the Bride" - Gi Råd til Bruden
  • "Bucket List" til Bruden
  • "Would She Rather" - Hvor godt kjenner du bruden?
  • "Never has She ever" - Brudens story time

Vi har samlet alle disse lekene inn i E-kort som du kan laste ned og printe ut selv. Del ut til alle gjestene og velg selv hvilke av lekene som skal premieres!

1. "Gjett hva brudgommen har svart" - Tid for avsløring

La gjestene, inkludert bruden selv, gjette hva brudgommen har svart på disse spørsmålene på forhånd. Det vil være morsomt å se om brudgommen virkelig kjenner bruden så godt som han tror!

Vi har lagd morsomme spørsmål som du kan inkludere for denne leken. 

Eksempler

  • Hva er brudens rareste uvane?
  • Hvilken matrett vil bruden spise til frokost, lunsj og middag hvis hun kunne?

Trenger du inspirasjon til spørsmål?
Se våre digitale E-kort til print for spørsmål for denne drikkeleken. 
- Gjett hva brudgommen har svart - 10 morsomme spørsmål
- Gjett hva brudgommen har svart - 10 kleine spørsmål

2. "Dirty Charades" - mimelek av kleine ord

Del gjestene inn i to team, og start mimeleken! Start med å klippe opp lapper med ord eller fraser som er litt på kanten. Disse ordene eller frasene kan variere fra uskyldige dobbeltentendre til mer vågale uttrykk, avhengig av hva gruppen er komfortabel med. Deretter brett lappene, og legg dem i en kopp eller krukke.  En deltaker fra hvert av teamene trekker en lapp, og må demonstrere det som står på lappen samtidig som det ikke er lov å si et ord. Det teamet som gjetter riktig får poeng.

3. "I Spy" - Utdrikningslaget i bilder

Sørg for at bruden får med seg alt. Få gjestene til å sanke inn poeng for å aktivt ta bilder av ulike situasjoner og personer. På den måten sikrer vi et vilt galleri fylt av herlige minner til bruden. Måtte beste "Spy" få en fortjent premie. 

4. "Scavenger Hunt" - morsomme aktiviteter under hele festen

Ulike grader av aktiviteter må premieres med ulik poengsum for å holde tempo hos bruden. 2 poeng til gjesten som shotter uten hender, 4 poeng til gjesten som holder en tale til bruden eller utfører en tiktok-trend, og 10 poeng til den gjesten som finner en fremmed som spanderer en drink på bruden. Eller hva med en lap-dance. På den måten sørger vi for at alle bidrar til at bruden får sin siste og skikkelige fest. 

Er du usikker på hva slags oppgaver du skal gi til gjestene? Vi har ordnet oppgavene til "Scavenger Hunt" her

5. "Advice the Bride" - Gi Råd til Bruden

En tankefull vri på festlighetene kan være en aktivitet hvor gjestene skriver ned sine beste ekteskaps- eller livsråd. Dette kan være både hjertevarmt og humoristisk, og gir bruden en samling visdomsord å ta med seg inn i ekteskapet.

6. "Bucket List" til Bruden 

Å lage en bucket list kan være en inspirerende aktivitet hvor gjestene foreslår nye opplevelser eller eventyr for brudeparet å prøve ut i fremtiden. Dette er en flott måte å dele gode opplevelser og erfaringer, og en fin gave å gi til brudeparet.

7. "Would She Rather" - Hvor godt kjenner du bruden?

I denne aktiviteten, skal bridemaidsene utfordres til å sette en ring rundt det svaret de tror bruden ville ha valgt blant de tilgjengelige alternativene i ulike scenarioer og situasjoner. Men her er det ikke rom for åpenbare svar - deltakerne må tenke seg grundig om og satse på det de tror bruden virkelig ville ha sagt.

Men, som enhver god drikkelek, har "Would She Rather" også sin del av konsekvenser. Hver gang en bridemaid gjetter feil, må de ta en slurk som straff. Dette ikke bare legger til en ekstra dimensjon av moro og spenning til feiringen, men det gir også en flott mulighet til å bli bedre kjent med bruden og hennes unike perspektiver og preferanser.

Dette spillet er spesielt anbefalt for større utdrikningslag der kanskje ikke alle gjestene kjenner bruden like godt. Det skaper en atmosfære av inkludering og samhold samtidig som det tilbyr en morsom utfordring for alle involverte.

8. "Never has She ever" - Brudens story time 

I "Never Has She Ever" får gjestene en sjanse til å gjette hvilke opplevelser bruden har hatt, basert på noen ledetråder eller hint. Etter at gjestene har gjettet, får bruden muligheten til å dele historier eller anekdoter om de faktiske opplevelsene, noe som gir en morsom og minneverdig "storytime" for alle.

For eksempel, gjestene kan gjette om bruden har:

  • Jugd til brudgommen om prisen til en vare hun har kjøpt.
  • Ordnet en tatovering i fylla.
  • Blitt bært ut av en bar.

Disse er bare noen få eksempler på mulige opplevelser som gjestene kan gjette på. Hver runde av "Never Has She Ever" vil sikkert føre til latter, samtale og kanskje til og med noen overraskende avsløringer!

Tilbake til bloggen