Slik fungerer Bryllupsleken med Sko

Slik fungerer Bryllupsleken med Sko

 

(Bildet er hentet fra warble-entertainment.com)

Bryllupsleker er en flott måte å skape minner og underholdning på den store dagen. En av de mest elskede og morsomme lekene er den klassiske "leken med sko", hvor bruden og brudgommen har hverandres sko og svarer på spørsmål ved å løfte opp den skoen som representerer svaret.

Slik fungerer bryllupsleken med Sko


Det fungerer slik at bruden og brudgommen skal sitte på stoler med ryggen mot hverandre. Både bruden og brudgommen tar av seg skoene og bytter en sko med hverandre. Ideen er at bruden og brudgommen må holde en av hverandres sko. Verten/brudepikene stiller spørsmål til paret. Svaret må være enten 'brud' eller 'brudgom'. Paret skal svare på spørsmålene ved å løfte opp en sko; å løfte opp brudens sko betyr at svaret er 'brud', og vice versa.

Her er noen tips for å gjøre denne leken enda mer minneverdig:

Spørsmål til Bryllupslek med Sko

Planlegg spørsmålene nøye på forhånd for å sikre at de passer for brudeparet og gjestene. Inkluder en blanding av morsomme, romantiske og personlige spørsmål for å holde interessen oppe og skape et bredt spekter av reaksjoner.

Her er noen eksempler: 

  1. Hvem er mest sannsynlig å glemme hvor de parkerte bilen?
  2. Hvem er mest sannsynlig å sovne under en film?
  3. Hvem er alltid sulten?
  4. Hvem er mest sannsynlig å blamere den andre i offentligheten?
  5. Hvem er best til å huske veibeskrivelser?
  6. Hvem er mest sannsynlig å bruke opp kredittkortet sitt?
  7. Hvem tar aldri feil?
  8. Hvem er mest sannsynlig å drepe noen og komme seg unna med det?
  9. Hvem er den beste badsangeren?
  10. Hvem er mest sannsynlig å starte en krangel?
  11. Hvem er alltid forvirret om hva de skal bestille av mat?

Legg Til en Ekstra Touch med Quiz E-kort
Ønsker du å legge til litt ekstra stil og profesjonalitet til bryllupsleken? Våre Quiz E-kort er den perfekte løsningen med hele 30 gøyale spørsmål! Disse e-kortene inneholder et utvalg av morsomme og kreative spørsmål som passer perfekt til bryllupsleken med sko. Du kan enkelt kjøpe dem i vår nettbutikk og få dem tilsendt umiddelbart i form av en PDF-fil som kan skrives ut, eller i farta på din mobiltelefon. 

Klikk her for å gå til våre E-kort Quiz for bryllupsleker

Nyt Øyeblikket og Skap Minner for Livet

Den viktigste delen av enhver bryllupslek er å ha det gøy og skape minner sammen. Oppmuntre brudeparet til å slappe av, le og nyte øyeblikket mens de deltar i leken. Det er disse øyeblikkene som gjør bryllupet uforglemmelig for både dem og gjestene.

 

Tilbake til bloggen